Schoolfotografie

_MG_1401-2

Ben ik op de school van uw kinderen langs geweest om foto’s te maken? Dan kunt u hier meer informatie vinden over het bestellen van de foto’s.

U heeft van de docent als het goed is een inlogkaartje gekregen, hiermee kunt op www.inlogkaartje.nl de foto’s bekijken en bestellen. Het afdrukken van de foto’s kan in verschillende soorten en maten, van 10x15cm op fotopapier tot aan 60x90cm op canvas, er is van alles mogelijk! Achter de schermen van de website bepaal ik welke afdrukmogelijkheden u heeft, ik heb geprobeerd dit zo divers mogelijk in te stellen. Mist u een bepaald formaat of object dan hoor ik dat graag zodat ik kan kijken of ik die er alsnog tussen kan zetten.

Wanneer u inlogt op www.inlogkaartje.nl selecteert u de foto en kiest u de gewenste manieren van afdrukken. Wilt u de andere foto(‘s) ook graag afgedrukt hebben? Selecteer dan de andere foto en kies het gewenste formaat.

Voorbeeld inlogkaartje

Betaalmogelijkheden

U kunt eenvoudig betalen met iDEAL, Paypal, Mastercard of Visa. Ook Mister cash, een overschrijving via elektronisch bankieren, achteraf betalen of zelfs betalen met bitcoins is mogelijk. Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ziet u direct de betalingsmogelijkheden. U ontvangt ook een bevestigingsmail met alle informatie.

NoamiKorfhage-1523 (Kopie)