Over mij

Welkom op mijn site! Wat leuk dat u interesse heeft in mijn werk. Aangenaam, ik ben Jeroen Schaaphok. Afgestudeerd als fotograaf en momenteel werkzaam als freelancer. Sinds begin april 2015 sta ik als freelance fotograaf en journalist ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, met de bedoeling mijn ervaringen/werkzaamheden als fotograaf en mijn netwerk/klantenkring flink uit te breiden.

Al op jonge leeftijd liep ik graag met een camera rond om van alles en nog wat op de gevoelige plaat vast te leggen. Vroeger met de analoge spiegelreflexcamera van mijn ouders en sinds 2008 met een digitale spiegelreflexcamera. Sinds het kopen van mijn eerste camera heb ik mijn cameraspullen al flink uitgebreid, dat in combinatie met mijn ervaring gepaard gaat met een brede interesse in fotografiegenres. Mijn favoriete genres zijn portretten en journalistieke fotografie, maar uiteraard ben ik van veel meer markten thuis. Huwelijken, feesten, dieren, sport, concerten, producten, architectuur: ik zal met net zoveel plezier ook dit fotograferen.

Ik hoop, nu ik ingeschreven ben bij de KvK, mijn portfolio en klantenkring nog veel meer uit te kunnen breiden. Heeft u een professionele fotograaf nodig? Aarzel niet en contacteer mij voor de mogelijkheden!