Nabestellen foto’s van evenementen

Heb ik op een evenement foto’s van u en/of uw kinderen gemaakt? Dan kunt u op deze pagina meer informatie vinden over het nabestellen van de foto’s in hoge resolutie en zonder logo’s. Staat uw kind op de foto en wilt u deze niet op Flickr hebben staan? Stuur dan een mail met de bestandsnaam/namen naar info@jeroenschaaphok.com zodat ik de foto’s kan verwijderen.

Waar kan ik de foto’s vinden? 

De foto’s kunt u op mijn Flickr-pagina vinden, klik op de volgende link om daar te komen: https://www.flickr.com/photos/jsf15/albums

Hoe kan ik foto’s nabestellen? 

Stuur een mail naar info@jeroenschaaphok.com met als onderwerp ‘Nabestelling foto’s *naam evenement*’. Vermeld in de mail de volgende gegevens: naam van het fotoalbum op Flickr, bestandsnamen van de foto’s die u wilt bestellen en uw eigen gegevens.

Hoe krijg ik de foto’s aangeleverd? 

De foto’s krijgt u in de originele resolutie, zonder logo’s en teksten, via WeTransfer gemaild.

Wat kost een foto? 

De foto’s kosten €5,- per stuk. Let op: de foto mag u alleen privé gebruiken. Voor commercieel gebruik gelden andere prijzen.

Hoe gaat de betaling in zijn werk? 

Wanneer u gemaild heeft welke foto(‘s) u wilt bestellen, stuur ik u een bevestiging met daarin de prijsopgave en betaalgegevens. Wanneer ik het geld heb ontvangen stuur ik u de foto(‘s) op.

Kan ik de foto’s, naast digitaal, ook afgedrukt krijgen? 

Dat kan zeker! U betaalt hiervoor alleen de kosten die ik bij de drukker maak, de service verleen ik gratis! Vermeld in de mail naast de gebruikelijke gegevens ook op welk formaat u de foto graag afgedrukt wilt hebben, of u de foto in mat of glans wilt hebben en wat uw adresgegevens zijn.

Wilt u de foto’s liever zelf afdrukken? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Drukt u de foto in een klein formaat af? (bijvoorbeeld 10x15cm) Dan kan het voorkomen dat de foto’s enorm veel ruis bevatten. Dit komt omdat de foto een hoge resolutie heeft, sommige software van winkels kan dit bestand niet goed verkleinen en daardoor ontstaat dit ongewenste effect. U kunt dit voorkomen door de digitale foto te (laten) verkleinen.

Ik zit in de organisatie van een evenement en zoek een fotograaf, hoe kan ik gebruik maken van jouw diensten?

Stuur een mail met uw wensen en de datum van het evenement naar info@jeroenschaaphok.com zodat we kunnen bespreken wat mogelijk is.