Gastenboek

Welkom op het gastenboek! Bent u mijn klant geweest of heeft u met mij samengewerkt, dan zou ik het zeer waarderen als u op deze pagina een review schrijft. Alvast bedankt!

Schrijf hieronder uw review / Write a review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 185.220.102.8 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat ik het gecontroleerd heb.

For my customers from abroad:
Naam = Name
Stad = City
Bericht = Review
12 entries.
Sander Blom Sander Blom schreef op 17 januari 2018 in 23:41:
Tijdens de opnames van mijn shortfilm Limina was Jeroen als setfotograaf aanwezig. Dat was een heel positieve ervaring. Zowel op de set (onzichtbaar aanwezig) als daarna (hele mooie foto's!). Jeroen dacht ook actief mee over foto's voor de poster en leverde alles snel op, zodat we materiaal konden delen op sociale media. Al met al een hele fijne ervaring en echt een aanrader om mee samen te werken, ook op de filmset!
Geertje Swart Geertje Swart uit Sneek schreef op 25 april 2017 in 17:21:
Vandaag met Jeroen op stap geweest om goede profielfoto's te maken voor mijn LinkedInprofiel en mijn website. Jeroen neemt er alle tijd voor en geeft hele goede aanwijzingen. Hij is een echte vakman op gebied van fotografie. We zijn in mijn praktijk geweest en ook op locatie, omdat ik graag in de natuur gefotografeerd wilde worden vanwege mijn vakgebied natuurgeneeskunde. Het is heel fijn dat Jeroen zo met je meedenkt en ook dat we gelijk daarna samen door de foto's zijn gegaan om de juiste uit te zoeken waar ik mij goed bij voel. Hij heeft daar een heel handig systeem voor, zodat je telkens keuzemomenten hebt. Ik kan Jeroen van harte aanbevelen.
Ina Garming Ina Garming schreef op 30 januari 2017 in 16:18:
Jeroen heeft mijn oude VHS videobanden gedigitaliseerd. Ik ben er zo ongelofelijk blij mee. Alles ging supersnel. Binnen een week heb ik alle bestanden al digitaal aangeleverd gekregen en de banden weer retour. Ik kon de banden per post opsturen, wetende dat ze in goede handen zouden komen en zorgvuldig zouden worden behandeld. Beter dan naar een grote centrale, waar er nog wel eens dingen kwijt kunnen raken. De communicatie was uitstekend. Ik werd van iedere stap op de hoogte gehouden. Ik kan het iedereen aanraden die iets te digitaliseren heeft, om dat door Jeroen te laten doen. Veilig en vertrouwd. Het gaat tenslotte om kostbare herinneringen, en daar is Jeroen zich volledig van bewust.
Lieke Averes Lieke Averes uit Amsterdam schreef op 24 november 2016 in 21:20:
Vandaag voor de tweede keer samengewerkt met Jeroen. Jeroen is professioneel, gezellig en weet precies wat er moet gebeuren voor een mooi resultaat. Jeroen begrijpt met een paar woorden wat jouw gewenste resultaat is en zal precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. Bedankt Jeroen voor de mooie foto's en onze uitnodiging voor de benefietavond zie je vanzelf jouw kant opkomen!
Maurice van de Berkt Maurice van de Berkt uit Amersfoort schreef op 24 november 2016 in 12:11:
Jeroen is een van onze vaste fotografen op het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje wat in verschillende steden plaatsvindt. Daarnaast heeft hij ook op andere events zoals Kannen & Kruiken en Into the Woods gefotografeerd en gefilmd. Hij schiet geweldige plaatjes, levert snel aan, denkt veel mee en neemt eigen initiatief. Zijn flexibiliteit is ook erg belangrijk voor onze sector. Een fijne kerel om mee te werken en tevens goed gezelschap!
admin admin schreef op 11 april 2016 in 14:52:
Een klant stuurde deze recensie per mail naar mij toe: Van een fotograaf verwacht je niet alleen dat hij foto's maakt, maar ook dat hij betrokken is bij het project. Dat is Jeroen als geen ander. Hij zorgt ervoor dat hij onzichtbaar is op de momenten dat het moet en dat hij aanwezig is op de momenten dat dit gewenst is. Hij creëert een fijne samenwerking door van tevoren alles goed voor te bereiden en te bespreken, zodat voor iedereen helder is wat de bedoeling is. Dat zorgt voor rust. Deze zaken zorgen ervoor dat hij een ontzettend mooi product kan leveren. Studentenvereniging Waltertje zijn blij met Jeroen's onvoorwaardelijke inzet als fotograaf en stiekem zijn wij keer op keer verliefd op zijn foto's. Met vriendelijke groet, Jermaine Ellenkamp
Carlijn Carlijn uit Groningen schreef op 8 april 2016 in 14:22:
Jeroen heeft voor de creatieve route Creatief Onderweg de foto's verzorgd voor studenten Multimediadesign, Interieur, Gaming en Art & Design, die hun werk tijdens Let's Gro hebben gepresenteerd in één van de panden op de route. De studenten hebben een professionele photoshoot gehad met Jeroen, waarbij er veel aandacht was voor hen persoonlijk. Jeroen is netjes, professioneel en kon op de juiste momenten tips en trucs geven aan de studenten. Een fijne samenwerking dus!
Ranu Ranu uit Aduard schreef op 7 april 2016 in 21:58:
Jeroen, bedankt voor het fijne gesprek bij jouw in de studio. Samen met jouw, als fotograaf van onze trouwdag de spreekwoordelijke puntjes op de I gezet. We gaan met vertrouwen onze trouwdag tegemoet met een superleuke, spontane fotograaf aan onze zijde. Gaat helemaal goed komen! Mvg, Alex & Ranu
Rodi Bakker Rodi Bakker uit Den Burg, Texel schreef op 7 april 2016 in 16:54:
Jeroen is zeer geschikt om als fotograaf te huren. Hij neemt de tijd voor de foto's, maar weet ook het juiste moment te kiezen. Van diverse evenementen heb ik prima foto's kunnen ontvangen waarbij de sfeer die ik wilde bieden met mijn verlichting absoluut in het beeld terug te zien is!
Ymke Kootstra Ymke Kootstra schreef op 7 april 2016 in 16:00:
Voor de Studievereniging Gente (toegepaste psychologie, hanzehogeschool) heeft Jeroen altijd super foto's gemaakt. Goede kwaliteit en hij was altijd super snel om ons de foto's z.s.m. op facebook te plaatsen voor onze leden.
Lukas Prins Lukas Prins uit Eindhoven schreef op 4 april 2016 in 23:58:
Zowel in Marmaris (Turkije) als in Rotterdam prachtige foto's gemaakt tijdens mijn DJ optredens! Absoluut portfolio waardig! Aanrader voor elke muziekant, organisatie of horeca-ondernemer.
Erzsike Besse-Csinadi Erzsike Besse-Csinadi uit Rotterdam schreef op 22 maart 2016 in 17:01:
Jeroen je hebt een schitterende trouwreportage gemaakt van ons huwelijk.We krijgen alleen maar lovende berichten over de reportage en niet te vergeten de prachtige fotoboeken die je hebt samengesteld, 1 in een zwart/wit afdruk en 1 in kleurendruk. Zijn stuk voor stuk plaatjes van foto;s. Bedankt dat je er de hele dag bij was op onze trouwdag, ook van de receptie en het diner hebben we prachtige foto's, dit is voor ons een onvergetelijke dag geworden, ook mede dank zij jou. Bedankt Jeroen, als we weten dat iemand in onze familie of vriendenkring een fotograaf nodig heeft, zullen we jou aanbevelen. Groetjes van Piet en Erzsike